Vårt tjänsteutbud

Vårt tjänsteutbud inkluderar bland mycket annat tjänsterna nedan. Hör av dig till oss om du är på jakt efter en tjänst som inte står med nedan.

Villarenoveringar

Renovering

Har du en villa som behöver renoveras? Eller vill du göra om köket i lägenheten? Då kan du anlita oss! Renoveringar är en av de många byggrelaterade tjänster som vi kan hjälpa dig med. Det spelar ingen roll om det handlar om en totalrenovering av hela din villa eller om bara delar av din lägenhet behöver renoveras, oss kan du få precis den hjälp du behöver av, vad som än är fallet!

Tillbyggnader

Bygg

Vi kan även hjälpa dig med olika typer av nybyggnationer och tillbyggnationer. Trädgården beskrivs ofta som hjärtat i hemmet då det är ett utrymme för både umgänge och avslappning. Med vår hjälp kan du exempelvis få en snygg altan där du och dina nära och kära kan spendera många härliga timmar. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att bygga nytt!

Markarbeten

Bygglov

I Sverige kräver flera typer av nybyggnationer bygglov. Detta är en process som kan vara både komplicerad och tidskrävande om man inte har full koll på hur det går till. Oavsett vad du vill bygga kan vi hjälpa dig med din bygglovsansökan så att du kan luta dig tillbaka och tänka på annat!

Projektledning

Totalentreprenad

Vi har alla nödvändiga certifikat på plats och all kunskap som krävs för att erbjuda totalentreprenad av högsta standard. Detta innebär att vi tar helhetsansvaret över ett byggprojekt, från projektplan till slutbesiktning. Ta kontakt med oss så berättar vi mer!