Vårt tjänsteutbud

Vårt tjänsteutbud inkluderar bland mycket annat tjänsterna nedan. Hör av dig till oss om du är på jakt efter en tjänst som inte står med nedan.

Villarenoveringar

Villarenoveringar

Har du en villa som behöver renoveras? Då är just detta en av de många byggrelaterade tjänster som vi kan hjälpa dig med. Det spelar ingen roll om det handlar om en totalrenovering av hela din villa eller om bara delar av den behöver renoveras, oss kan du få precis den hjälp du behöver av, vad som än är fallet!

Tillbyggnader

Köksrenoveringar

Köket beskrivs ofta som hjärtat i hemmet då det är ett utrymme för både matlagning och umgänge. Med vår hjälp kan du få ett välkomnande och trivsamt kök där du och dina nära och kära kan spendera många härliga timmar. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig att renovera ditt kök.

Markarbeten

Måleri och putsning

I många fall är det en bra idé att komplettera ett projekt genom att måla om. Det kan handla om allt från en ommålning av hela fastigheten till andra typer av mindre arbeten. Med denna tjänst ser vi till att ditt hus går helt i din smak, både invändigt och utvändigt. Vi kan även erbjuda fasadputs.

Projektledning

Badrumsrenoveringar

Vi har alla nödvändiga certifikat på plats och all kunskap som krävs för att genomföra en badrumsrenovering som håller högsta standard. Vi är med dig hela vägen, från projektskiss till utförande och ser till att du får ett badrum som är både trivsamt och skyddat från problematik med exempelvis fukt.