Villarenovering Stockholm

Experter på villarenovering

Har du köpt en villa som är ett renoveringsobjekt? Eller har din befintliga sådan sett sina bästa dagar och behöver få sig ett ansiktslyft? Oavsett vad det gäller behöver du i så fall bara vända dig till oss för att få hjälp med villarenovering. Hur sliten och nedgången din villa än är kan våra hantverkare få den att både se ut och kännas som ny igen.

Det måste dock inte handla om en renovering av en hel villa för att du ska kunna få hjälp av oss med renoveringen. Vi tar oss nämligen an renoveringar av alla tänkbara olika storlekar. Det kan röra sig om allt från renovering av ett enskilt rum till att vi renoverar hela din villa. Vi erbjuder även våra tjänster till dig som bor i radhus, hus, stuga eller lägenhet. Vår expertis sträcker sig över en rad områden och typer av renoveringar. Vilken typ av renovering det än gäller är du varmt välkommen till att ta kontakt med oss för att få hjälp!

Kunder i hela Stockholmsregionen

Du behöver inte bo i en viss del av Stockholmsområdet för att kunna få hjälp av oss med villarenovering. Vi erbjuder nämligen våra tjänster i alla delar av Stockholm med omnejd. Vi har vår bas i Vallentuna men har god vana av att åka till olika delar i staden för att bistå våra kunder.

Var du än bor någonstans är det därför bara att ta kontakt med oss så kommer vi se till att du får den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt. Vi ser fram emot att kunna ge dig ett hem där du och din familj kan trivas och spendera mycket tid tillsammans!

Villarenovering runtom Stockholm

Med oss kan du göra ROT-avdrag

När du vänder dig till oss i egenskap av privatperson kan du få göra ROT-avdrag för din villarenovering. ROT är en skattereduktion som inkluderar tjänster inom reparation, ombyggnad och tillbyggnad, precis det vi ägnar oss åt alltså!

Med avdraget kan du få upp till 30% billigare arbetskostnad, ett rejält avdrag på slutpriset helt enkelt. Privatpersoner har rätt att göra ROT- och RUT-avdrag på sammanlagt 75 000 kr per beskattningsår. Av dessa 75 000 får maximalt 50 000 kr utgöras av ROT. Som räkneexempel kan vi nämna att om du betalar 50 000 kr i arbetskostnader för en villarenovering och drar av 30% av det blir priset hela 15 000 kr billigare!

Företag eller bostadsrättsföreningar har inte rätt till skattereduktionen utan den riktar sig enbart åt privata kunder. Om du är osäker kring ifall du har rätt att göra ROT-avdrag kan du självklart kontakta oss så ser vi till att reda ut det tillsammans. Tveka inte på att höra av dig redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify