Villarenovering bra Stockholm

Specialmontage i Stockholm AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till Specialmontage i Stockholm AB! Vi är företaget för dig som har Stockholmsregionen som bas och behöver hjälp med någon typ av byggtjänst. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och kan hjälpa dig med allt från renoveringar och tillbyggnader till markarbeten och projektledning för att nämna några av våra tjänster!

Vår verksamhet genomsyras av ett stort fokus på noggrannhet inom allt vi gör. För oss är det viktigt att både vi och våra kunder kan vara stolta över slutresultatet. Av den anledningen ser vi till att enbart använda oss av utbildad hantverkarpersonal som har god erfarenhet från branschen. Vi lägger dessutom stor vikt vid kvaliteten i allt från projektplanen vi skissar upp, till materialet vi använder oss av när vi bygger. Att anlita oss är att anlita en professionell firma som genomför renoveringsprojekt som står sig.

Vårt fokus på noggrannhet har lett till att vi hjälpt massvis av nöjda kunder. Detta märks på våra kundbetyg som håller genomgående hög nivå! Utöver det har vi även ett flertal kvalitetscertifikat såsom Elsäkerhetsverket, Heta Arbeten, BKR och Säker vatten. Går du i tankar på att renovera och vill ha hjälp av pålitliga experter? Tveka i så fall inte på att höra av dig till oss!

Vi tänker på miljön

Vi på Specialmontage i Stockholm AB har inte bara ett brett utbud av tjänster och är skickliga på det vi gör, utan vi är också ett mycket miljövänligt företag. Det ser vi bland annat till att vara genom att alltid återvinna så mycket som möjligt av vårt byggavfall samt bara använda oss av miljövänliga varor och produkter. Vi genomför hållbara renoveringar eftersom vi självklart vill att våra kunder ska kunna njuta av känslan av nyrenoverat, men vi vet även om att det samtidigt är viktigt att värna om klimatet i så stor utsträckning som möjligt!

Villarenovering bastu Stockholm

Vår adress

Vi på Specialmontage i Stockholm AB har Smålandsvägen 19 i Vallentuna som vår adress. Det är härifrån som vi utgår och erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag i Stockholmregionens alla delar. Du som är intresserad av våra tjänster kan kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify