Villarenovering

Vi är experter inom villarenovering! Vi vet vad en villarenovering innebär och hur mycket stress och onödiga kostnader den kan medföra.

Vad tänker du på när du hör villarenovering? Oreda, fasadmålning, takläggning och övriga reparationer som följer med höga extrakostnader, förvirring och kaos för familjen. Du är inte långt ifrån sanningen. Allt detta kan givetvis hända vilken villaägare som helst om han inte väljer rätt företag.

Vad gör vi som är annorlunda? Vad skiljer oss från alla andra renoveringsföretag? Vår vilja att göra ett perfekt jobb oavsett vad. Så enkelt är det!

Vårt mål är är att vi vill ha nöjda kunder. Vi strävar inte efter att ta alltför många uppdrag utan arbetar lugnt och smidigt med de kunder vi tagit oss an. Vår arbetssyn leder till mindre stress både för oss som jobbar och för dig som vår kund.

Våra kostnadsfria offerter innehåller aldrig några dolda kostnader och är skrivna på ett lättförståeligt och enkelt sätt. För oss är det viktigt att förstå och veta dina önskemål samtidigt som vi bekantar oss med din villa och fastställer vilken sorts renovering som verkligen behövs.

Vissa fastigheter kräver endast en ommålning medan andra behöver ett större och mer omfattande renoveringsarbete. För oss är det ett rent nöje att få kunna komma hem till din villa och göra en preliminär besiktning.

Vi är experter inom villarenovering. Ring oss och se det med egna ögon!