Våra Tjänster

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för din villarenovering. En renovering kan omfatta många olika bitar och delar. Det är vi införstådda med och därför anpassar vi oss efter dina och din villas behov.

Vi erbjuder helhetslösningar såväl som enstaka renoveringsåtgärder. Vår expertis ligger inom följande områden:

  • Ommålning
  • Läggning av parkettgolv
  • Snickeri
  • Målning inomhus
  • Badrumsrenovering
  • Byggstädning

En totalrenovering kan kosta en hel del, därför försöker vi göra en noggrann besiktning av ditt hus innan vi sammanställer en offert. Vi är noga med att berätta för dig vilka renoveringsåtgärder som är ett absolut måste och vilka du kan vänta med. Vår långa erfarenhet inom branschen har lärt oss att vara lyhörda och förstående inför kundens önskemål och individuella budget. Förutom alla nödvändiga renoveringsåtgärder ser vi också till att du får det städat och fint när vi är klara med vårt arbete.

Vi anpassar oss alltid efter dina önskemål och finansiella möjligheter samtidigt som vi strävar efter att uppnå ett perfekt resultat. Berätta gärna om dina renoveringsplaner för oss. Låt oss göra en besiktning och skriva ett besiktningsprotokoll som ligger till grund för vårt gemensamma framtida samarbete. Låt oss sedan prata igenom allt tillsammans och planera hela uppdraget. Låter det som en bra idé? Det hoppas vi verkligen på.

Vi kan alltid skryta med vår långa referenslista, men helst vill vi att du själv ringer oss och ser vad vi går för. Behöver din villa renoveras? Ring oss och låt oss boka en tid för besiktning!

Vi ser fram emot att höra från dig.