Vi är experter på tillbyggnad

Vårt hem är en viktig plats för oss. Därför är det också viktigt att du känner att huset är rätt för dig. Känner du att något saknas i ditt hus? Eller behöver du kanske fler rum? Då behöver du inte flytta, utan istället kan du tänka på att göra en tillbyggnad. Vi är ett företag som har arbetat inom byggbranschen under många år och vi är experter på tillbyggnader. Vårt mål är att vara ditt första val när det kommer till tillbyggnad och andra byggprojekt. Våra hantverkare är de bästa inom branschen. De är kunniga kring svenska regler och arbetar alltid effektiv. 

En tillbyggnad är perfekt för dig som behöver mer plats i ditt hem. Vi kan hjälpa dig att bygga ut köket, bygga en helt ny del av huset eller kanske bygga ett garage med ett sovrum ovanför. Det spelar ingen roll vad ditt projekt är – vi tar oss an alla utmaningar. Ring oss för att veta mer om oss, och hur vi kan hjälpa dig att göra dina drömmar verkliga. 

Kunden står alltid i fokus

För oss finns det inget viktigare än att våra kunder är nöjda med våra tjänster. Därför är alla våra anställda lyhörda, men även vänliga. Vi möter dig alltid med respekt, och lyssnar alltid på vad dina tankar om din tillbyggnad är. När du anställer oss har du alltid en kontaktperson som du kan ringa till om du behöver ha svar på några frågor, eller om du vill ändra något. Vi arbetar för dig, och för oss är det viktigt att du är nöjd med din tillbyggnad. Självklart lämnar vi alltid också en garanti på våra tjänster. 

ROT-avdraget gäller för tillbyggnad 

Vi tror starkt på att erbjuda våra kunder prisvärda tjänster av hög kvalitet. Hos oss tillkommer det aldrig några dolda kostnader när det kommer till din tillbyggnad, utan den offert du får är det pris som gäller. Inkluderat i offerten är också ROT-avdraget, vilket är ett skatteavdrag där du får 30 % avdrag på arbetskostnaden. ROT-avdraget gäller alltså endast för arbetskostnaden, och inte materialkostnaden. Du behöver själv inte ansöka om detta, utan vi fixar det åt dig.