Arkitekt som du kan lita på

Har du planer på att utföra en större renovering? Har du en tydlig vision av hur ditt hus ska se ut, men vet du inte riktigt hur du ska gå till väga? Då är det en arkitekt som du borde rådfråga. Vi är experter på renoveringar, tillbyggen och ombyggnationer och vi kan hjälpa dig att nå det resultat som du är ute efter. 

Det är lätt att det blir fel under en renovering om det inte finns ordentliga planer. En arkitekt planerar hela bygget åt dig och ser till helheten när det kommer till bygget. Du får själv bestämma hur pass involverad du vill vara i arbetet eller om du vill lämna allt ansvar till oss. Om du behöver hjälp av en arkitekt är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig vidare. 

En arkitekt gör arbetet enklare 

När du först kontaktar oss kommer vi att diskutera vad du har för unika behov av en arkitekt och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi kommer sedan besöka ditt hus för att göra en grundläggande inspektion. Vi kan då tillsammans gå igenom renoveringen och vad du har för tankar om hur en arkitekt kan hjälpa dig. Under mötet kommer vi att ta olika bilder runt om i huset, och sedan kommer vi att sätta upp en plan för din renovering. Vi har en unik kunskap inom branschen och är självklart experter på alla regler och anvisningar, men även allt som gäller när det kommer till renoveringar, tillbyggen och ombyggnader. 

Vi gör dina drömmar till verklighet 

Som din arkitekt har vi ett mål – att du får resultatet som du bara kunnat drömma om. Därför lyssnar vi noga på dina tankar, och vi är flexibla i vårt arbete. Vi ser detta som ett samarbete mellan dig och oss, där du berättar om dina önskemål och vi guidar dig i rätt riktning och hjälper dig hela vägen så att du kan nå dina mål. Vi tar oss an uppdrag av alla möjliga storlekar, stora som små. Har du stora planer? Vi älskar utmaningar!